restart afacere

ReStart Salon

Cum poți transforma criza într-o oportunitate de creștere profitabilă

Ce vei învăța la cursul ReStart Salon

 • Cum poți adapta contextul actual procesului de retenție a clienților
 • Cum poți depăși cele 3 pericole ale crizei actuale
 • Care este sursa ta de creștere profitabilă
 • Cum poți obţine rezultate previzibile pe timp de criză
 • Cele 4 căi prin care activitățile de marketing pot mari valoarea pe viață a clienților
 • Cum să te reinventezi folosind modelul de schimbare 7S

Descriere curs ReStart Salon

Industria de infrumusetare se confrunta cu multe provocari in aceste vremuri imprevizibile. Saloanele sunt intepenite intr-un context economic fara precedent.

Orice strategie de relansare într-o perioadă de criză trebuie să ofere soluţii de trecere a acestei perioade intr-o manieră eficientă. Acţiunea la întâmplare, fără direcţie şi fără obiective precise, este de natură să genereze rezultate imprevizibile şi riscante cu efecte nefavorabile. In strategia de lansare post-criza, saloanele trebuie să se concentreze asupra clientului, prin crearea valorii şi satisfacţiei.

Puteţi obţine rezultate previzibile în aceste vremuri pline de incertitudine dacă sunteţi competitiv, setat pe oportunităţi si pregatit sa apasati butonul “ReStart” pentru a reconfigura drumul catre succesul salonului!

Pentru cine este cursul ReStart Salon

 • manageri de saloane, antreprenori, specialisti din industria de înfrumusetare
 • angajații care intră în contact direct cu clienții la recepție și pentru cei care interacționează cu clienții la telefon
 • angajații care doresc dezvoltarea relațiilor de lungă durată cu clienții
 • angajații care sunt interesați de perfectioanare profesională

Cuprins curs ReStart Salon

Module 1Managementul crizei
In primul modul vei intelege importanta analizarii contextului actual precum si cunoasterea modificarilor comportamentale ale clientilor. Pornind de la situația actuală este necesar să efectuăm un diagnostic asupra stării afacerii si sa elaboram un plan de acțiune clar.
Lesson 1Pericole previzibile ale crizei actuale 
Lesson 2Plan de actiune pentru saloane in timp de criza 
Lesson 3Criza, un prilej pentru redefinirea afacerii 

Module 2Restart afacere
Al doilea modul iti va arata cum strategia de ReStart Salon va permite schimbarea abordării în gestionarea afacerii, din reactivă în proactivă, când unele evenimente negative sau riscuri sunt anticipate și sunt luate măsuri pentru prevenirea lor.
Lesson 1Reconfigurare 
Lesson 2Echipa 
Lesson 3Strategie 
Lesson 4Tranzactii 
Lesson 5Avantajul competitiv 
Lesson 6Relatii 
Lesson 7Trusa de urgenta 

Module 3ReStart salon cu succes
Vei invata in al treilea modul cum poti maximiza impactul si succesul strategiei de ReStart Salon folosind modelul 7S. Strategia de ReStart Salon va avea succes in masura in care va gasi armonia necesara pentru a oferi in mod eficient si profitabil serviciile de infrumusetare cautate de clienti si va insufla personalului un set de valori comune legate de clienti.
Lesson 1ReStart 7S 

De ce să alegi cursul pe platforma e-learning Egia.ro

 • Proiectăm și livrăm cursuri online de specialitate adaptate industriei de înfrumusețare.
 • Ai libertatea de a accesa conținutul oriunde, oricând și de pe orice dispozitiv conectat la internet.
 • Online e simplu! Înveți în ritmul tău!

Despre Trainer Ecaterina Milea

Cu o experiență de peste 16 ani în diverse domenii, inclusiv vânzări, management, training și antreprenoriat, Ecaterina Milea se remarcă ca un profesionist de încredere în lumea afacerilor. Între anii 2013 și 2015, a facilitat programe de training și consultanță pentru start-up-uri în cadrul mai multor proiecte de dezvoltare finanțate de Uniunea Europeană prin programul POSDRU.

În 2009, și-a urmat pasiunea pentru antreprenoriat și a fondat propria firmă de consultanță în management și afaceri. De asemenea, contribuie la dezvoltarea de programe de training specializate pe platforma e-learning Egia, axată exclusiv pe industria beauty.

Ecaterina este dedicată creșterii profesionale a altora și este convinsă că fiecare individ are potențialul de a învăța și de a se dezvolta continuu. Prin împărtășirea cunoștințelor și experienței sale, își propune să sprijine alții să atingă excelența în domeniul lor de activitate.

Testimonialele clienților anteriori sunt o dovadă a calității și a impactului pozitiv pe care Ecaterina l-a avut în evoluția personală și profesională a acestora.

Testimoniale din partea celor care au accesat cursurile din platforma Egia


Descoperă Libertatea Educației Online! Învață Confortabil, la Tine Acasă!

În lumea noastră agitată, flexibilitatea este cheia. Cu platforma noastră de învățare online, ai libertatea de a-ți modela propriul program de învățare și de a progresa în ritmul tău propriu.

Beneficii:

 1. Accesibilitate Totală: Indiferent unde te afli sau ce program ai, poți accesa conținutul nostru educațional de înaltă calitate. Totul este la doar un clic distanță!
 2. Flexibilitate Fără Margini: Nu mai e nevoie să te conformezi unui program fix. Învață în orice moment care ți se potrivește, chiar și de pe dispozitivele tale mobile.
 3. Confort și Ușurință: Învață în pijamalele tale, la birou sau în timp ce călătorești. E simplu și comod, fără constrângeri!

Îmbrățișează libertatea și confortul în procesul tău de învățare.

Înscrie-te astăzi și începe să-ți construiești un viitor mai luminos, la propriul tău ritm!

©2024 Egia Platformă cursuri online pentru industria beauty 

 

Suntem aici pentru tine

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit aici, ne poți contacta.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Creează cont