customer care

Customer Care

Tehnici valoroase de relaționare și comunicare cu clienții salonului de înfrumusețare

Ce vei învăța la cursul online Customer Care

 • Abilități de comunicare profesională și consolidarea relației cu clienții: Vei învăța modalități eficiente de a comunica într-un mod profesional și empatic, astfel încât să întărești relația cu clienții și să le oferi o experiență memorabilă.
 • Tehnici pentru rezolvarea problemelor și fidelizarea clienților: Vei dobândi tehnici practice pentru a gestiona eficient problemele și pentru a menține clienții loiali, construind astfel o bază solidă pentru afacerea ta.
 • Gestionarea situațiilor dificile și a reclamațiilor: Vei învăța pași practici pentru a aborda și rezolva situațiile tensionate sau reclamațiile clienților cu profesionalism și empatie, transformând aceste experiențe negative în oportunități de creștere.
 • Comunicarea eficientă cu diferitele tipologii de clienți: Vei explora diversele tipuri de clienți și vei învăța cum să comunici eficient și să răspunzi la nevoile și așteptările lor specifice, adaptându-ți abordarea în funcție de fiecare situație.

În cadrul acestui curs online, vei descoperi o serie de aspecte esențiale în definirea și implementarea unei strategii de comunicare eficientă și de impact cu clienții, inclusiv modalități de transformare a clienților nemulțumiți în fani devotați ai salonului. Alătură-te acum și investește în dezvoltarea abilităților tale pentru a construi relații durabile și de succes cu clienții tăi.”

Descriere curs Customer Care

Într-o industrie în care mulți proprietari de saloane se luptă să dezvolte relații solide și de lungă durată cu clienții lor, este esențial să înțelegi și să abordezi nevoile și așteptările acestora în mod corespunzător. Aici intervine cursul nostru de Customer Care.

Una dintre cele mai frecvente cauze ale eșecului în satisfacerea clienților este incapacitatea de a identifica și de a răspunde la nevoile acestora într-un mod eficient. De la lipsa de atenție la detalii până la tratarea inadecvată a obiecțiilor, fiecare interacțiune cu un client poate fi o oportunitate de a întări sau de a slăbi relația cu acesta.

În acest context, este crucial să te axezi pe o comunicare eficientă și empatică cu clienții tăi. Cursul nostru online de Customer Care își propune să-ți ofere o înțelegere profundă a importanței acordării atenției necesare clienților, precum și a modalităților prin care poți transforma experiențele negative în oportunități de creștere și fidelizare.

Prin intermediul acestui curs, vei explora concepte și tehnici cheie în dezvoltarea și implementarea unei strategii eficiente de comunicare și gestionare a relațiilor cu clienții. Vei învăța să recunoști semnalele de nemulțumire ale clienților și să le abordezi într-un mod proactiv și constructiv, transformând astfel potențialele situații negative în experiențe pozitive și chiar în oportunități de marketing.

Indiferent dacă ești proprietar de salon, manager sau specialist în domeniul înfrumusețării, acest curs îți va oferi instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare și a construi relații durabile cu clienții tăi. Înscrie-te acum și descoperă cum să transformi fiecare interacțiune cu clienții într-o oportunitate de creștere și succes pentru afacerea ta de înfrumusețare.

Pentru cine este cursul

 • Angajații care doresc să-și dezvolte abilitățile de comunicare și să îmbunătățească relațiile cu clienții salonului: Acest curs este perfect pentru cei care își doresc să devină mai eficienți în comunicare și să creeze legături mai puternice și mai autentice cu clienții.
 • Angajații care interacționează direct cu clienții la recepție și prin telefon: Dacă ești în primul contact cu clienții noștri sau ai rolul de a răspunde la apelurile telefonice, acest curs te va ajuta să-ți dezvolți abilitățile de comunicare și să oferi o experiență excelentă clienților noștri.
 • Angajații care doresc să construiască relații durabile cu clienții: Pentru cei interesați să stabilească legături autentice și de lungă durată cu clienții noștri, acest curs oferă instrumentele și strategiile necesare pentru a face acest lucru cu succes.
 • Angajații care sunt dedicați perfecționării profesionale: Indiferent dacă ești la început de carieră sau ai deja experiență, acest curs îți oferă oportunitatea de a-ți perfecționa abilitățile și de a avansa în carieră.

Cuprins curs Customer Care

Module 1Customer care este o bună strategie de marketing
Conform unor studii recente o reducere cu 5% a ratei de pierdere a clienților poate să se reflecte într-o creștere a profitului cu 25%. Deci se pune în mod justificat întrebarea: ce trebuie să facem pentru a dezvolta relația cu clienții salonului, pentru a crește retenția și pentru satisfacția clienților existenți?
Lesson 1De ce este atât de importantă grija față de client 
Lesson 2Ce este conceptul de compatibilitate? 
Lesson 3Cum poți descoperi cu ușurință cerințele și nevoile clienților 
Module 2Puncte de interacțiune cu clienții salonului
V-ați întrebat vreodată care este drumul cel mai scurt către deservirea cu succes a clienților pentru care lucrați? Cu alte cuvinte, care sunt acele activități care sunt absolut necesare pentru a adaugă valoare maximă interacțiunii cu clienții salonului și ce anume din ceea ce faceți poate forma o opinie semnificativă pentru client?
Lesson 1Cum să faci o primă impresie pozitivă cu rezultate de durată 
Lesson 2Cum putem îmbunătăți experiența de interacțiune a clienților 
Lesson 3Cum gestionezi relația cu clienții salonului 
Module 3Grija față de clienți este precum grădinăritul
Salonul tău trebuie să implementeze o cultură a excelenței, cu o preocupare constantă pentru îmbunătățirea calității experienței de interacțiune clientului. Excelentă în relația cu clienții devine un obiectiv strategic prioritar pentru orice organizație care dorește un business profitabil și sustenabil pe termen lung.
Lesson 1Soluții utile pentru gestionarea eficientă a relației cu clienții 
Lesson 2Cum putem maximiza impactul și succesul în customer care 
Lesson 3Șase principii de bază ale bunelor maniere 
Module 4Diferența dintre a soluționa problemele, respectiv a ridica bariere de comunicare
Dacă angajații salonului reușesc să înțeleagă care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgă pentru a gestiona reclamațiile, vor soluționa problemele eficient. Își vor schimba atitudinea față de plângerile clienților și vor elimina barierele de comunicare cu clienții. În cadrul acestui modul veți descoperi o serie de aspecte importante în definirea și implementarea unei strategii de comunicare eficientă și de impact cu clienții nemulțumiți și de transformare a acestora în fani ai salonului.
Lesson 1Tehnici de comunicare cu clienții nemulțumiți 
Lesson 2Cum poți gestiona eficient și cu impact reclamațiile și plângerile 
Lesson 3Cuvinte pe care ar trebui să nu le folosești niciodată 

De ce să alegi cursurile noastre pe platforma e-learning Egia.ro:

 1. Expertiză în industria de înfrumusețare: Proiectăm și livrăm cursuri online de specialitate, adaptate specific nevoilor și cerințelor industriei de înfrumusețare. Beneficiezi de conținut de înaltă calitate, creat de experți în domeniu.
 2. Accesibilitate totală: Ai libertatea de a accesa conținutul nostru oriunde te-ai afla, oricând ai nevoie și de pe orice dispozitiv conectat la internet. Astfel, învățarea devine flexibilă și convenabilă, adaptându-se la programul și ritmul tău de viață.
 3. Simplu și eficient: Învățarea online este simplă și eficientă! Cu noi, ai posibilitatea să înveți în ritmul tău, fără constrângeri de timp sau locație. Indiferent dacă ești la birou, acasă sau în mișcare, poți accesa cursurile noastre cu ușurință și să progresezi în cariera ta înfrumusețare cu încredere.

Alege Egia.ro pentru o experiență de învățare de calitate și pentru a-ți transforma pasiunea într-o carieră de succes în industria de înfrumusețare!

Despre Trainer Ecaterina Milea

Cu o experiență de peste 16 ani în roluri diverse, cum ar fi reprezentant de vânzări, manager, trainer și antreprenor, Ecaterina Milea este un expert valoros în dezvoltarea afacerilor. Între anii 2013 și 2015, a facilitat programe de training și consultanță pentru lansarea start-up-urilor în diverse proiecte de dezvoltare, finanțate de Uniunea Europeană prin programul POSDRU.

În 2009, a intrat pe calea antreprenoriatului prin înființarea propriei firme de consultanță pentru management și afaceri. De asemenea, este dezvoltator de programe de training specializate în cadrul platformei de e-learning Egia, dedicată industriei beauty.

Pasiunea ei este să utilizeze cunoștințele și experiența sa pentru a sprijini oamenii în obținerea unor performanțe superioare. Ea crede ferm în potențialul fiecărui angajat de a învăța și de a se dezvolta.

Dovadă a calității și a impactului muncii sale, urmează o serie de testimoniale din partea clienților săi care au beneficiat de expertiza și ghidarea sa.

Testimoniale din partea celor care au accesat cursurile din platforma Egia

Descoperă Libertatea Educației Online! Învață Confortabil, la Tine Acasă!

În lumea noastră agitată, flexibilitatea este cheia. Cu platforma noastră de învățare online, ai libertatea de a-ți modela propriul program de învățare și de a progresa în ritmul tău propriu.

Beneficii:

 1. Accesibilitate Totală: Indiferent unde te afli sau ce program ai, poți accesa conținutul nostru educațional de înaltă calitate. Totul este la doar un clic distanță!
 2. Flexibilitate Fără Margini: Nu mai e nevoie să te conformezi unui program fix. Învață în orice moment care ți se potrivește, chiar și de pe dispozitivele tale mobile.
 3. Confort și Ușurință: Învață în pijamalele tale, la birou sau în timp ce călătorești. E simplu și comod, fără constrângeri!

Îmbrățișează libertatea și confortul în procesul tău de învățare.

Înscrie-te astăzi și începe să-ți construiești un viitor mai luminos, la propriul tău ritm!

©2024 Egia Platformă cursuri online pentru industria beauty 

 

Suntem aici pentru tine

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit aici, ne poți contacta.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Creează cont