Cine este Ecaterina Milea?

Ecaterina Milea și-a început cariera în vânzări, ocupând poziții de Reprezentant Vânzări, Area Sales Manager și Național Sales Manager în companii din domeniul FMCG. A coordonat echipe de vânzări și a fost implicată în multiple proiecte de training, recrutare, coaching și marketing.

Pe calea antreprenoriatului ea a pornit în 2009 atunci când a înființat propria firmă de consultantă pentru management și afaceri. Timp de mai bine de 8 ani, s-a ocupat de distribuția produselor profesionale pentru manichiura (Perfect Lady, AnnCo și Reni Nail). Ea a îmbinat activitatea de vânzare cu cea de consultanță pentru afacerile din industria de înfrumusețare. Analizând situațiile cu care se confruntă angajații, dar mai ales managerii din industria beauty, în 2014 a apărut ideea unui nou business – astfel Ecaterina creat platforma educațională www.egia.ro, dedicată afacerilor și persoanelor care activează în industria de înfrumusețare.

Ecaterina Milea – dezvoltator de programe de training specializate

Fire deschisă, orientată către rezultate, pasionată de lucrul cu oamenii și dornică să se auto-dezvolte, Ecaterina Milea îmbină în programele de training, studiile cu experiența sa de business. Munca ei se bazează pe convingerea că dezvoltarea angajaților prin programe de training contribuie la producerea de schimbări în bine, la creșterea eficienței și a performanței în activitate.

Pentru dezvoltarea unei afaceri, programele de training sunt indispensabile. Ele reprezintă acel ingredient care face ca procesele să funcționeze eficient. Pentru a asigura avantaje competitive pe termen lung, saloanele trebuie să implementeze strategii de afaceri bazate pe calitatea resurselor umane.

 “Cei 18 ani de experiență în companii din domeniul FMCG și din industria beauty m-au ajutat să conștientizez că succesul afacerii și eficiența managerilor depind de gradul de dezvoltare profesională a angajaților.”

Între 2013-2015 Ecaterina Milea a susținut programe de training și consultantă pentru lansarea start-up-urilor în mai multe proiecte de dezvoltare, finanțate de UE prin programul POSDRU.

Pasiunea ei este să folosească ceea ce a invătat pentru a sprijini oamenii să obtină performanțe mai bune. Ecaterina crede cu tărie în capacitatea fiecărui angajat de a invăta și de a crește.

Educație și formare

 

 • Economist licențiat – Management   – Universitatea „Hyperion”
 • Institutor – Engleza –  SocioPsiho-Pedagogie  – Universitatea „Petru Maior”
 • Trainer autorizat  –  Formator de formatori –  R4-Consultanță și Formare Profesională
 • Business Mastery –  Coaching4you
 • Social Media Manager –  Extreme Training
 • E-commerce – Academia de Studii Economice
 • Competențe antreprenoriale –  Patronatul Național Român
 • Manager de proiect – Centru Regional de Formare Continuă pentru A. P. L. B.
 • Inspector Resurse Umane – Evrika Group
 • Blogging – iSocialYou
 • How to create a Complete Marketing Campaign  – Wishpond Tehnologies
 • The Digital Communication  – EU-Eastern Partnership C. C. Programme
 • Marketing and Strategic Planning – EU-Eastern Partnership C. C. Programme

©2024 Egia Platformă cursuri online pentru industria beauty 

 

Suntem aici pentru tine

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit aici, ne poți contacta.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Creează cont