Termeni si conditii Egia

Termeni si conditii – Acest website este proprietatea Ina Professional Consulting SRL („Ina Professional Consulting”). Prin utilizarea prezentului website vă exprimați înțelegerea și acordul de a vă supune acestor termeni și condiții („T&C”). În cazul în care nu sunteți de acord cu oricare parte din acești T&C, vă rugăm să nu utilizați acest website și să părăsiți imediat orice pagină a acestuia. Utilizarea în continuare a acestui website reprezintă acordul Dvs. față de toți termenii, toate condițiile și notificările, precum și față de orice alte amendamente sau modificări ale acestora, realizate în orice moment.

Termeni si conditii se aplică prezentului website, platformei e-learning și de asemenea, după caz, celorlalte servicii oferite de Ina Professional Consulting, inclusiv oricărui eveniment/oricăror evenimente promovate pe acesta (denumite, împreună cu website-ul „Serviciile”) și prezintă termenii, condițiile și notificările în baza cărora sunt oferite Serviciile, inclusiv, dar fără a se limita la utilizarea prezentului website între Ina Professional Consulting și Dvs. în momentul în care vizitați și/sau achiziționați participarea la un curs, training sau vă înscrieți și/sau participați la orice eveniment(e) organizat(e) de Ina Professional Consulting.  Ina Professional Consulting își rezervă dreptul de a adapta, actualiza, transforma și/sau modifica Termeni si conditii  sau Politica de Confidențialitate și website-ul sau de a introduce  pagini, opțiuni, servicii, funcții și/sau caracteristici noi. Termenul ,,website” va include toate cele de mai sus, dacă nu se specifică altfel.

Serviciile noastre vă sunt oferite cu condiția acceptării, de către Dvs., fără nicio modificare, a termenilor, condițiilor și notificărilor conținute în acesta. Utilizarea în continuare a Serviciilor, de către Dvs., constituie acordul Dvs. deplin față de toți termenii, condițiile și notificările și față de orice modificări ulterioare. Confirmați și sunteți de acord să respectați T&C, împreună cu Politica de Confidențialitate pusă la dispoziție pe acest website, precum și orice alte instrucțiuni pe care Ina Professional Consulting le-ar putea emite în completare în orice moment.

Platforma egia.ro este deținută de către Ina Professional Consulting SRL, cu sediul social în Bucuresti, Aleea Podul Giurgiului, nr. 1, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/8830/2009, având CUI RO  25883667, email egia@egia.ro. Pentru facilitarea transmiterii informațiilor, vom avea în vederea utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la Ina Professional Consulting SRL, respectiv termenii „egia.ro” sau „site” pentru a ne referi la Platforma egia.ro.

Termeni si conditii – Ce este egia.ro

Egia.ro este o platformă creată pentru facilitarea accesului online  la cursuri și materiale educaționale.

Societatea va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a pune la dispoziție clienților materiale cât mai calitative, actuale și relevante domeniului care face obiectul cursului.

În acest scop și pentru a asigura o gestionare eficientă a materialelor de pe site, societatea își rezervă dreptul de a elimina materialele care nu mai prezintă interes, care au fost înlocuite cu materiale actualizate, care nu vor mai atinge un anumit standard calitativ. Prin urmare, societatea nu garantează menținerea constantă a tuturor materialelor pe egia.ro.

Înaintea ștergerii unui curs, Egia va comunica clienților acest aspect prin intermediul canalelor de comunicare email și/sau grupuri de Facebook și va oferi o perioadă de grație de la prima comunicare și până la eliminarea conținutului în cauză.

Termeni si conditii pentru utilizarea site-ului

Pentru a putea accesa serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, trebuie să vă creați un cont personal pe site. În acest scop, vă rugăm să utilizați butonul „Contul meu” de pe meniul principal al site-ului și să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari în vederea creării contului. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Un cont de utilizator asigură accesul în platforma e-learning egia.ro  în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane.

Poate să își creeze un cont pe site orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la site. Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare materiale curs, creare cont, accesare cont personal, accesare servicii existente pe site, pentru evaluarea și pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă,autorilor materialelor de pe site sau clienților și vizitatorilor. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea site-ului.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a desființa site-ul fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Ne rezervăm dreptul de a ne stabili în mod liber relațiile de colaborare cu persoanele specializate care vor participa la crearea diverselor materiale de pe egia.ro și nu ne asumăm faptul că aceste persoane vor avea o prezență constantă pe site.

Cum devii utilizator egia.ro

Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul nostru accesând butonul „Contul meu”, disponibil pe pagina principală, urmat de un simplu click pe butonul de Creează un cont, cu parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării.

Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți adresa de email și parola. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. Aveți posibilitatea de vă da acordul pentru primirea de newslettere. În acest mod veti fi la curent cu activitatea noastră pe site.

Plata

Prețurile afișate pe site, la fiecare produs/ curs online în parte,  includ valoarea TVA.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Modalitati de Plata / Cum Platesc? 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Termeni si conditii – Garanția și dreptul de retragere

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, societatea acordă garanții speciale pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, pe care le puteți accesa fără dificultăți birocratice, cu o simplă notificare a biroului nostru de vânzări, prin email la adresa egia@egia.ro. Operatorii noștri vor prelua și procesa notificarea dvs. în cel mai timp scurt posibil, astfel încât să vă puteți recupera cu celeritate banii plătiți pentru serviciile de care nu sunteți mulțumit pe deplin. În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii.

Oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 14 de zile de la asigurarea accesului pe site, nu sunteți satisfăcut de egia.ro, vă puteți retrage din Contract și primiți banii înapoi, urmând a vi se șterge contul de acces la site.

Dreptul de retragere din contract operează în termen de 14 de zile calendaristice calculat de la data înregistrării pe site și poate fi folosit o singură dată. Mai exact, nu permitem crearea de conturi succesive, cu retrageri succesive și returnarea costului abonamentului în favoarea aceluiași utilizator. Țineți cont de faptul că egia.ro este un site de servicii, existente pe site la momentul la care vă înrolați, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist.

În cazul în care doriți să apelați la dreptul de retragere, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la egia@egia.ro. Vă rugăm să ne comunicați datele dumneavoastră complete, produsul / cursul / cursurile  la care doriți să renunțați și prețul acestora, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită.

În cel mai scurt timp, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere. Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 14 zile calendaristice de la data înregistrării .

Totodată, garanția și implicit, cererea de retragere, vor fi admise doar în ipoteza în care nu ați mai înregistrat nicio cerere în acest sens pe egia.ro.

Optarea pentru retragerea de pe site implică ștergerea contului de acces pe egia.ro.

Termeni si conditii – Răspundere și Limitări

Prin crearea și utilizarea Contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul.

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe site sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Termeni si conditii – Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa egia@egia.ro.

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

Termeni si conditii – Proprietate intelectuală

Toate mărcile de comerț, drepturile de autor, alte drepturi de proprietate intelectuală și drepturile de proprietate asupra acestui website sau asupra oricărui curs / training / eveniment organizat de Ina Professional Consulting, indiferent dacă sunt protejate sau nu prin înregistrare oficială anterioară, inclusiv, dar fără a se limita la, text, cod, scripturi, site-uri de internet, muzică, sunet, fotografii, video, grafică, interfață grafică pentru utilizator, formulare, grafice sau orice alt mediu, conținut sau material conținut pe website sau prezentat în cadrul oricărui eveniment (sub rezerva drepturilor unui speaker/trainer/profesor/invitat) sau dezvoltate ca urmare a oricărui eveniment vor aparține Ina Professional Consulting sau altor furnizori terți de conținut, dacă este cazul și puteți utiliza acest material numai cu autorizația explicită a Ina Professional Consulting în această privință. („Conținut”).

Nu aveți permisiunea de a vinde, copia, reproduce, distribui, modifica, afișa, transmite, reutiliza, re-posta sau utiliza în alt fel Conținutul, în niciun scop public sau comercial ori pentru o perioadă mai îndelungată decât este necesar, fără permisiunea prealabilă scrisă a Ina Professional Consulting.

În cazul în care aveți o solicitare în ceea ce privește orice material conținut sau publicat pe acest website, ne puteți contacta, cu includerea dovezii relevante, iar noi vom analiza, vom fi deschiși pentru a rectifica, modifica și/sau scoate respectivul element de pe website-ul nostru.

Ina Professional Consulting își rezervă toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres în și asupra website-ului, asupra conținutului și materialelor din acesta.

Termeni si conditii – Forța majoră

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

Ina Professional Consulting nu va fi responsabilă sau răspunzătoare pentru neîndeplinirea, anularea, eroarea, întreruperea sau întârzierea în îndeplinirea obligațiilor ce îi revin, în funcționarea Website-ului, în furnizarea serviciilor (sau a unei părți a acestora) și pentru nicio inexactitate, lipsa încrederii sau compatibilității în ceea ce privește conținutul website-ului, în cazul în care acest lucru este consecința, în tot sau în parte, directă sau indirectă, a unui eveniment sau a unei neîndepliniri care nu intră sub controlul rezonabil al Ina Professional Consulting, care include, dar nu se limitează la: (a) orice calamități naturale, inclusiv, dar fără a se limita la cutremure, inundații, alunecări de teren, trăsnete, fenomene naturale, incendii și alte dezastre naturale; (b) decizii naționale sau internaționale, legislație, acte, dispoziții, directive, politici, restricții, reglementări, statute, interdicții sau măsuri de orice fel din partea oricărei instanțe, autorități guvernamentale, parlamentare și/sau de reglementare impuse sau care urmează a fi impuse; (c) întreruperea alimentării cu energie, acte sau omisiuni din partea oricărui operator de rețea de telecomunicații sau situații în care liniile de comunicare (din România sau din străinătate) nu pot fi utilizate și (d) acte sau omisiuni ale oricărui furnizor de servicii terț sau a oricărei părți pentru care Ina Professional Consulting nu este responsabilă.

În cazul în care un eveniment este anulat din cauza unui dezastru natural, accident inevitabil, incendiu, cădere de tensiune, inundație, sau orice altă calamitate, sau pe motive de terorism, amenințări teroriste, răscoale, greve sau blocaje sau orice alte evenimente care nu se află sub controlul direct al Ina Professional Consulting, Ina Professional Consulting poate, la libera sa alegere, amâna evenimentul față de programul inițial. Participanții, inclusiv titularii biletelor de participare, nu vor avea dreptul de a solicita rambursarea sau orice costuri, cheltuieli, pierderi, daune sau obligații care ar putea intra în sarcina acestora sau fi suferite de aceștia ca urmare a unei asemenea amânări nefericite.

Legea aplicabilă

Prin accesarea acestui website și/sau prin utilizarea website-ului și a oricăror servicii, ați luat la cunoștință și ați convenit că legislația din România, împreună cu T&C și cu Politica de Confidențialitate vor guverna întreaga relație cu Ina Professional Consulting.

Orice neînțelegere intervenită între proprietarul site-ului și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente din Bucuresti.

Consimțământ general 

Prin continuarea accesului și utilizării acestui website, ați luat la cunoștință și prin prezenta confirmați că ați fost de acord și v-ați exprimat acordul deplin pentru ca Ina Professional Consulting să vă contacteze pentru oportunități sau evenimente viitoare. Vă exprimați acordul explicit ca adresa Dvs. de email să fie inclusă lista de corespondență a Ina Professional Consulting, pentru principalele scopuri de notificare cu privire la produsele și/sau serviciile ce vă sunt oferite de Ina Professional Consulting.

Dispoziții finale

Acest site este deținut de către Ina Professional Consulting SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferit automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

Ina Professional Consulting SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

©2024 Egia Platformă cursuri online pentru industria beauty 

 

Suntem aici pentru tine

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit aici, ne poți contacta.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Creează cont