StratEGIA dezvoltării afacerii tale!

Dezvoltarea afacerii prin strategii eficiente de marketing  înseamnă să experimentezi. Experimentele sunt riscante – putem eşua sau putem reuşi.

Eşecul este garantat numai dacă nu facem niciun experiment, însă pe o piaţă competitivă, este cea mai sigură cale de a rămâne în urmă.

Dezvoltarea afacerii prin strategii eficiente de marketing in vremuri imprevizibile este posibila!

Creșterea și diversitatea ofertei în domeniul serviciilor de îngrijire și înfrumusețare, precum și apariția unui nou tip de client, mai informat și mai exigent, obligă companiile să găsească noi modalități de a atrage clienți și de a-i păstra. De-a lungul timpului multe saloane nu și-au asumat riscuri importante în momente critice, nu s-au adaptat schimbărilor și au plătit pentru asta, Unele s-au împiedicat puțin, găsindu-și ulterior direcția, dar foarte multe nu doar au căzut, ci au dispărut.

Clienţii se confruntă cu o multitudine de oferte de produse şi servicii de înfrumuseţare care le promit să le satisfacă nevoile. Ei au nevoie de motive convingătoare pentru a se decide pe oferta dumneavoastră. Din atâtea oferte, de ce să aleagă salonul dumneavoastră?

Vrei să lucrăm împreună pentru dezvoltarea afacerii tale?

Sună-ne sau scrie-ne!

Adresa:
Aleea Podul Giurgiului nr. 1, București, România

Email:
egia@egia.ro

Telefon mobil:
0770 138 274

Facebook: 
www.facebook.com/www.egia.ro/

Suntem aici pentru tine

Ne poți scrie un e-mail și îți vom răspunde cât de repede putem.

Se trimit datele

©2019  #StratEGIA dezvoltării afacerii tale!

Egia  - platformă educațională dedicată persoanelor din industria de înfrumusețare

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account